Małgosia dostała pierwszy raz w życiu okresu. Nie wiedząc co sie dzieje szybko pobiegła do Jasia po jakąś porade. Jaś przyglądał sie na wszystkie strony, widac był zamyślony, ale w końcu stwierdził: "Na moje oko to ci jaja urwało" ! :szeroki_usmiech
Pękająca szyba...
Zwiń
X
-
Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
-
-
Re: Pękająca szyba...
Niestety nie jest to przypadek jednostkowy. I z tego co się zorientowałem dotyczy głównie kombi, ale podobno w VW jest ten sam ból. Ja jeżdze z pęknięta od roku...Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
he zeby było smieszniej mi po jakis 5 miesiacach uzytkowania octavi combi pekła tylnia szyba,miałem naklejana folie wiec niewyleciała ,szyba niebyła udezrona niczym bo była gładka,a poleciała cała w drobny mak.na gwarancji mnie oczywiscie spławili,to chyba ich zadanie i kosztowała mnie ta przyjemnosc 550 złoty z własnej kieszeni:-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekhe zeby było smieszniej mi po jakis 5 miesiacach uzytkowania octavi combi pekła tylnia szyba,miałem naklejana folie wiec niewyleciała ,szyba niebyła udezrona niczym bo była gładka,a poleciała cała w drobny mak.na gwarancji mnie oczywiscie spławili,to chyba ich zadanie i kosztowała mnie ta przyjemnosc 550 złoty z własnej kieszeni:-)Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Ostatnio wyjechała Fabia moich klientów... Po 2 dniach przestraszył ich huk pekającej szyby tylnej :?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz